Zaloguj się!
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Kobieca brygada ochroniarska z Chin
(1 wejść) (1) Gość
Polecamy również FORUM REDAKCYJNE - tematy poboczne
W dółStrona: 1
TEMAT: Kobieca brygada ochroniarska z Chin
Kobieca brygada ochroniarska z Chin 2012/01/13 17:46  
** Ten wątek dotyczy artykułu: Kobieca brygada ochroniarska z Chin **

REDAKCJA
Admin
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Jeśli uważasz ten materiał za interesujący, to nie zapomnij przesłać go znajomym czy zalinkować na facebooku. Dziękujemy!

O:Kobieca brygada ochroniarska z Chin 2012/01/13 17:53  
W pierwszej chwili myślałem, że będą podobne do niezapomnianych "gorylic"... Kaddafiego w panterkach, z takimiż buziuniami i kałachami - ale te chińskie dziewczyny sprawiają fantastyczne wrażenie, przynajmniej na fotach
Eli Barbur
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O:Kobieca brygada ochroniarska z Chin 2012/01/13 17:58  
a jakie ladne kostiumy kapielowe maja....

ale na serio... straszny ten israel, tak potepiany... a tu chalercia, jak trza im ochraniarzy, czy na lotniskach, czy na olimpiadzie, czy w chinach, to nic, tylko do tego "przestepcy wojennego" uczyc sie...
dana
Admin
ona jest jak ten mur wokol izraela ktorego gola glowa nie rozbijesz
(forumowicz melord o mnie)

O:Kobieca brygada ochroniarska z Chin 2012/01/13 18:20  
Chiny nie maja obsesji na punkcie Palestynczykow. To raczej specjalnosc Francji, UK, Norwegii, Szwecji etc. Chiny maja bardzo biznesowe podejscie do zycia. I nie ma u nich antysemityzmu zreszta.
admin
ツ אני רק בן אדם
Admin
Użytkownik jest na Forum Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

O:Kobieca brygada ochroniarska z Chin 2012/01/13 19:15  
co prawda to prawda.... z chin jeszcze nic nie slyszelismy...
dana
Admin
ona jest jak ten mur wokol izraela ktorego gola glowa nie rozbijesz
(forumowicz melord o mnie)

O:Kobieca brygada ochroniarska z Chin 2012/01/14 12:30  
Instruktorzy z International Security Academy już teraz nieźle dają w kość panią z Chin, a to potrwa jeszcze 8 – 10 miesięcy. Jak tylko wrócą dziewczyny do swojego kraju odegrają się z nawiązką na łamiących prawo chińczykach rodzaju męskiego, aż strach pomyśleć panowie.
Pszczelarz

O:Kobieca brygada ochroniarska z Chin 2012/01/14 17:44  
Taaaaa
Plopp

O:Kobieca brygada ochroniarska z Chin 2012/01/14 19:12  
Chińczycy to wspaniali , przyjaźni i sympatyczni ludzie.
Ach, gdyby nie ta wielka polityka po obu stronach, która nakazuje czy mamy żyć ze sobą w zgodzie czy niezgodzie.
Wydaje mi się, że dzisiaj polityka ta nakazuje żyć w zgodzie, dlatego korzystajmy z tego nie zastanawiając się dlaczego.

Pozdrawiam z całego serca wszystkie Panie Chinki mieszkające w Chinach, Izraelu jak i na całym świecie.
Pszczelarz

O:Kobieca brygada ochroniarska z Chin 2012/01/15 21:12  
admin
ツ אני רק בן אדם
Admin
Użytkownik jest na Forum Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika

O:Kobieca brygada ochroniarska z Chin 2012/01/16 09:40  
Powyższy link do artykułu zamieszczony przez Administratora jest potwierdzeniem zawsze przyjaznych stosunków Izraela wobec Chin. Dlatego wstydźcie się Panowie Chińczycy, ponieważ ja w swoim wcześniejszym poście tyle napisałem ciepłych, przyjaznych słów o Chińczykach w ogóle i o Chinkach, którym jako kobietom złożyłem prosto od serca pozdrowienia, a Wy kierując się niepotrzebną zazdrością o swoje urocze Panie nie pozwoliliście żadnej z nich przysłać mi podziękowania, chociaż uśmiechniętą buźkę emotikona.
[b][b]To takie przyjazne stosunki z Waszej strony?
[/b[/b]]
Pszczelarz

Do góryStrona: 1
Moderatorzy: dana
Naszą witrynę przegląda teraz 162 gości i 6 użytkowników 
  • sredni
  • szames
  • alessandra
  • Oliwka
  • admin