O:Egipski duchowny: Żydzi są rakiem na ciele naszej planety 2012/01/20 19:53
odnosnie tego ja mam dwa pytania nie na temat. ( o glownym temacie nie ma co dyskutowac. wyobrazacie sobie co by bylo gdyby jaakis rabin tak powiedzial o pokoj milujacych islamskich terrorystach z palsteliny?)
1. czy to sztuczna broda ? bo jakos nienormalnie wyglada.
2. dlaczego on nie ma wasow?
O:Egipski duchowny: Żydzi są rakiem na ciele naszej planety 2012/01/20 20:06
Hazem Shuman jest salafistą. To było we wrześniu. Obecnie salafiści , wobec konieczności wykarmienia narodu egipskiego, oraz chęci przypodobania się narodowi egipskiemu (właśnie !) chcą się okazać bardziej umiarkowanymi od Bractwa Islamskiego i głoszą konieczność dotrzymania umów miedzynarodowych, a zmian w umowach chca dokonywać drogą legalną tzn. odłożyli narazie wojne przeciw Żydom na dalszy plan .
Ola
PS. Wiadomo że to mój post, więc dlaczego podpisuję? bo ponieważ rzecz wydaje sie niewiarygodna, chcę podpisem podkreślić odpowiedzialność za podany tekst.
ola
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:Egipski duchowny: Żydzi są rakiem na ciele naszej planety 2012/01/20 20:50
szabes zydki muzlem duchowny nawolujacy do zabijania hebrajczykow powinien zostac zlikwidowany . czy musicie w szabat takie info zamieszczac? psujecie swiateczny nastroj. taka grozba powinna zostac odpowiednio potraktowana . jak was ktos na ulicy wyzwie i grozi smiercia co robcie? dzwonicie na policje ze jakis psychol chce was zabic.z tym idiota postapic trzeba podobnie wykonac tel do odpowiednich organow a jesli odpowiednie nie istnieja to trzeba je stwozyc . zamkna wtedy te scierwa swoje swinskie ryje. szabat szalom
neu jakow
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
O:Egipski duchowny: Żydzi są rakiem na ciele naszej planety 2012/01/20 21:01
`
Ten ,,,,duchowny”” w podwójnym cudzysłowie, to klasyczny dewota muzułmański, w negatywnym tego słowa znaczeniu.
Chorobliwie nienawidzący Żydów. Publicznie nawołujący do ich masowych mordów.
Takich ludzi (bo jednak to człowiek) jak ten ,,,,duchowny”” powinno się separować od reszty świata.
Tylko jak to zrobić?
Oświecony, cywilizowany Zachód nie reaguje na takie wystąpienia jak przykładowo wystąpienie tego muzułmanina ziejącego nienawiścią i chęcią dokonania ludobójstwa na Żydach.
Zachodzi, Oświecony Zachodzie czemu milczysz? Czy dlatego, że to chodzi o nas Żydów?
Pszczelarz
Resolution 16/18 was adopted in the place of one that endorsed the dangerous idea that “defamation of religion” should be punished criminally worldwide. That call for a universal blasphemy law had been pushed relentlessly for 12 years by the Saudi-based Organization of Islamic Cooperation, an essentially religious body chartered to “combat defamation of Islam.” It issues fatwas and other directives to punish public expression of apostasy from Islam and “Islamophobia.”
O:Egipski duchowny: Żydzi są rakiem na ciele naszej planety 2012/01/20 22:01
Pszczelarz napisał:
[quote]`
Ten ,,,,duchowny”” w podwójnym cudzysłowie, to klasyczny dewota muzułmański, w negatywnym tego słowa znaczeniu.
Chorobliwie nienawidzący Żydów. Publicznie nawołujący do ich masowych mordów.
Takich ludzi (bo jednak to człowiek) jak ten ,,,,duchowny”” powinno się separować od reszty świata.
Tylko jak to zrobić?
Oświecony, cywilizowany Zachód nie reaguje na takie wystąpienia jak przykładowo wystąpienie tego muzułmanina ziejącego nienawiścią i chęcią dokonania ludobójstwa na Żydach.
ZACHOD MA SIE INTERESOWAC ZYCIEM ZYDOW? CHYBA NIE WIESZ CO PISZESZ "ZACHOD" W "SRODKU" ZYDOW NIENAWIDZI ZACHOD TERAZ TO MUZEMSTWO ZA NIEDLUGO W UNI BEDZIE WIECEJ MUZLEMOW NIZ CHZESCIJAN A I CHZESCIJANIE NIEZBYT PRZEPADAJA ZA HEBRAJCZYKAMI BO CI PONOC ZABILI IM ICH ZABAWICIELA HEHE TYLKO TEPAKI NIE WIEDZA ZE DZIEKI TEMU ZE "NIBY" HEBRAJCZYCY GO ZABILI TO MAJA SWEGO BOGA A TO JUZ INNA HISTORIA.NIENAWISC JEST ZASZCZEPIONA WSROD GOJOW U JEDNYCH TEN SZCZEP SIE UJAWNIA EWIDENTNIE U INNYCH TYLKO JEST W GENACH PISALEM KIEDYS TUTAJ DLACZEGO TAK JEST POD ZBANOWANYM PODPISEM. JAK TO ZROBIC?WIESZ JAKA JEST NAJLEPSZA OPCJA SEPARACJI? NIE UTRZYMYWANIE W LUKSUSOWYCH WIEZIENBIACH ALE LIKWIDACJA POPROSTU LIKWIDACJA JAK KILKU SKUR..SYNOW ZAGINIE TO SIE USPOKOJA I NABIORA RESPEKTU. POSTAPIC Z NIM TAK JAK ON NAWOLUJE SWOICH WSPOLPLEMIENCOW W STOSUNKU DO IZRAELA INNEJ OPCJI NIE MA WOLANIE O POMOC DO " ZACHODU" SKONCZY SIE TYM ZE IZRAEL BEDZIE MUSIAL SIE EWAKUOWAC NA ZACHOD I BEDZIE POWTORKA Z PRZED KLIKUDZIESIECIU LAT. PRZEMOC TRZEBA ZWALCZASC PRZEMOCA NIE LUKSUSOWYMI WIEZIENIAMI .
NEU JAKOW
Alez Pszczelarzu,oczywiscie ze tzw Zachod milczy,bo chodzi o Zydow.
Zauwaz,ze po wojnie tak naprawde,nikt,nigdy nie stanal po stronie Israela(o wczesniejszych czasach szkoda mowic).Rozni politycy i ci zachodni i wschodni czasem,na krotko usmiechali sie do Zydow polgebkiem,ale tylko wtedy,gdy mieli w tym jakis interes.
W Belgii jest okolo 4% wyznawcow islamu i 0,2%Zydow.Belgia liczy sobie 10 (mniej wiecej)milionow obywateli.
Ktory z politykow chcacych dojsc do wladzy,lub ja utrzymac bedzie "usmiechal" sie do tzw wiekszej grupy wyborcow?
Resolution 16/18 was adopted in the place of one that endorsed the dangerous idea that “defamation of religion” should be punished criminally worldwide. That call for a universal blasphemy law had been pushed relentlessly for 12 years by the Saudi-based Organization of Islamic Cooperation, an essentially religious body chartered to “combat defamation of Islam.” It issues fatwas and other directives to punish public expression of apostasy from Islam and “Islamophobia.”
Wiem, że Izrael tak nie postępuje ale ja jestem za tym, że jak ktoś szuka wojny to trzeba mu ją dać, i to tak by poczuł ze zdwojoną siłą, wtedy może rozumie co mówi. Wtedy by zamknął ten swój rasistowski pysk. Co to w ogóle jest za koleś ? Czuje się bezpieczny w tej swojej norze i dlatego głosi takie txt. Historia pokazuje że tacy jak on marnie kończyli.
Przepraszam Przyjaciele że się uniosłem, ale krew mnie zalewa jak widzę takich mędrców w szlafrokach z ręcznikami na głowie nawołujących do zabijania (choć ten założył jakiś tani garnitur z targu).
O:Egipski duchowny: Żydzi są rakiem na ciele naszej planety 2012/01/22 21:04
neu jakow napisał: szabes zydki muzlem duchowny nawolujacy do zabijania hebrajczykow powinien zostac zlikwidowany . czy musicie w szabat takie info zamieszczac? psujecie swiateczny nastroj. taka grozba powinna zostac odpowiednio potraktowana . jak was ktos na ulicy wyzwie i grozi smiercia co robcie? dzwonicie na policje ze jakis psychol chce was zabic.z tym idiota postapic trzeba podobnie wykonac tel do odpowiednich organow a jesli odpowiednie nie istnieja to trzeba je stwozyc . zamkna wtedy te scierwa swoje swinskie ryje. szabat szalom
Eee tam, zaraz zabijac. Moze ten duchowny spotka sie naszym Czciggodnym Rabim Ovadia Yosef i napisza wspolna prace po co Wiekuisty Stworzyl Goi i Zydow?
zalek - szabes zydek(*)
(*) szabesowe zydki - zydki ktorzy maja ubaw w szabes - jedzą, piją, lulki palą... a nawet wiecej
O:Egipski duchowny: Żydzi są rakiem na ciele naszej planety 2012/01/22 21:41
Zalek napisał: neu jakow napisał: szabes zydki muzlem duchowny nawolujacy do zabijania hebrajczykow powinien zostac zlikwidowany . czy musicie w szabat takie info zamieszczac? psujecie swiateczny nastroj. taka grozba powinna zostac odpowiednio potraktowana . jak was ktos na ulicy wyzwie i grozi smiercia co robcie? dzwonicie na policje ze jakis psychol chce was zabic.z tym idiota postapic trzeba podobnie wykonac tel do odpowiednich organow a jesli odpowiednie nie istnieja to trzeba je stwozyc . zamkna wtedy te scierwa swoje swinskie ryje. szabat szalom
Eee tam, zaraz zabijac. Moze ten duchowny spotka sie naszym Czciggodnym Rabim Ovadia Yosef i napisza wspolna prace po co Wiekuisty Stworzyl Goi i Zydow?
zalek - szabes zydek(*)
(*) szabesowe zydki - zydki ktorzy maja ubaw w szabes - jedzą, piją, lulki palą... a nawet wiecej
Ktos na tym forum nazwal Cie, Zalek gowniarzem.
Ty czytales cokolwiek co Rabin Josef napisal? A on jest baaardzo "prolific" - sorki polskiego odpowiedniak nie znam. "plodny" mi jakos nie pasuje. Jak zacytujesz cos co on napisal, to pogadamy, cytowac co inni mu do ust wkladaja to nie sztuka.
O:Egipski duchowny: Żydzi są rakiem na ciele naszej planety 2012/01/22 22:18
Andrzej Lozowski napisał: Zalek napisał: neu jakow napisał: szabes zydki muzlem duchowny nawolujacy do zabijania hebrajczykow powinien zostac zlikwidowany . czy musicie w szabat takie info zamieszczac? psujecie swiateczny nastroj. taka grozba powinna zostac odpowiednio potraktowana . jak was ktos na ulicy wyzwie i grozi smiercia co robcie? dzwonicie na policje ze jakis psychol chce was zabic.z tym idiota postapic trzeba podobnie wykonac tel do odpowiednich organow a jesli odpowiednie nie istnieja to trzeba je stwozyc . zamkna wtedy te scierwa swoje swinskie ryje. szabat szalom
zalek - szabes zydek(*)
Ktos na tym forum nazwal Cie, Zalek gowniarzem.
Nie martw sie Andrzej - ja temus ktosiowi nie wierze, na odwrot - prymitywom daje pelne prawo nazywac mnie jak tylko chca jesli nie moga znalezc odpowiedzi na moje argumenty. Ja uwazam uwazam ze:
"Twoje argumenty siwadcza o tobie".
Ty czytales cokolwiek co Rabin Josef napisal? A on jest baaardzo "prolific" - sorki polskiego odpowiedniak nie znam. "plodny" mi jakos nie pasuje. Jak zacytujesz cos co on napisal, to pogadamy, cytowac co inni mu do ust wkladaja to nie sztuka.
Moje informacje o tym co Wielebny Rabi Ovadia Yosef powiedzial zaczerpnalem stad: tinyurl.com/26ltxvx