|
Izrael aresztuje hamasowców w Judei i Samarii, Hamas apeluje do organizacji praw człowieka 2012/01/26 04:12
|
|
|
|
|
|
|
Jeśli uważasz ten materiał za interesujący, to nie zapomnij przesłać go znajomym czy zalinkować na facebooku. Dziękujemy!
|
|
|
O:Izrael aresztuje hamasowców w Judei i Samarii, Hamas apeluje do organizacji praw człowieka 2012/01/26 04:23
|
|
REDAKCJA napisał:
** Ten wątek dotyczy artykułu: Izrael aresztuje hamasowców w Judei i Samarii, Hamas apeluje do organizacji praw człowieka **
w 2006 roku IDF zaaresztował na terenie Judei i Samarii 20-tu posłow i 8 ministrow palestynskich. Kazdy z nich mial na swym koncie dzialalnosc trrorystyczna i dostal wyrok po przeprowadzeniu postepowania sadowego. Czy ktoś wie czy oni zostali zwolnieni w tranzakcji Shalita?
|
|
|
|
|
|
|
O:Izrael aresztuje hamasowców w Judei i Samarii, Hamas apeluje do organizacji praw człowieka 2012/01/26 08:00
|
|
@ Drogi Portalu, - Zastanówcie sie dobrze nad tym, czy w materialach czytanych także w Polsce należy członków terrorystycznej bandy hmasowskiej, którzy reprezentowali ją w nie istniejącym od pięciu lat parlamencie Autonomii Palestyńskiej - okreslać mianem "posłów". Nie wydaje mi sie, aby tego rodzaju
nobilitacja mogła służyć tzw. dobrze pojętym izraelskim interesom.
@
Nawiasem mówiąc, PAP w swoch depeszach o aresztowaniu tegoż "przewodniczącego parlamentu" nie zająknął sie nawet słówkiem, że chodzi o hamasowskiego bańdziora. Depesze te powieliły potem czołowe media w Polsce - czyli w taki
własnie sposób PAP relacjonuje obecnie wydarzenia z Izraela 
|
|
|
|
|
|
|
O:Izrael aresztuje hamasowców w Judei i Samarii, Hamas apeluje do organizacji praw człowieka 2012/01/26 08:42
|
|
|
Kwestia specyfiki tych (p)oslow zostala bardzo wyraznie zasygnalizowana w tej notce. Czytales dokladnie?
|
|
admin
ツ אני רק בן אדם
Admin
|
|
|
|
|
O:Izrael aresztuje hamasowców w Judei i Samarii, Hamas apeluje do organizacji praw człowieka 2012/01/26 09:58
|
|
|
admin napisał:
Kwestia specyfiki tych (p)oslow zostala bardzo wyraznie zasygnalizowana w tej notce. Czytales dokladnie?
Adminie, Eli ma racje i mówi o moim poscie.
Oni rzeczywiscie sa bandziorami.
|
|
|
|
|
|
|
O:Izrael aresztuje hamasowców w Judei i Samarii, Hamas apeluje do organizacji praw człowieka 2012/01/26 10:05
|
|
@ Super, ze zostało "zasygnalizowane" - mówię wyraźnie że Was lubię, a "posłów" radzę nie używac w takim kontekscie, chyba że w podwójnym cudzysłowie... 
|
|
|
|
|
|
|
O:Izrael aresztuje hamasowców w Judei i Samarii, Hamas apeluje do organizacji praw człowieka 2012/01/26 10:05
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O:Izrael aresztuje hamasowców w Judei i Samarii, Hamas apeluje do organizacji praw człowieka 2012/01/26 10:48
|
|
|
Hamas dawno wypowiedział wojnę Izraelowi. Aresztowanie jego aktywistów to normalna procedura obronna zaatakowanego kraju.
Z drugiej strony arabowie inwestują petrodolary w media i dziennikarzy, którzy piszą wtedy co im każą. Najwyższy czas zastosować alternatywne zródła energii.
|
|
czeslaw
|
|
|
|
|
O:Izrael aresztuje hamasowców w Judei i Samarii, Hamas apeluje do organizacji praw człowieka 2012/01/26 11:11
|
|
|
@Ola, - Czytając Twój wpis natknąłem sie po prostu znowu na "posłów" i przypomniałem sobie, że przedtem widzialem to parokrotnie w tekstach firmowanych przez portal. Stąd moje kostyczne uwagi, pozdro!
|
|
|
|
|
|
|
O:Izrael aresztuje hamasowców w Judei i Samarii, Hamas apeluje do organizacji praw człowieka 2012/01/26 12:53
|
|
|
ola napisał:
w 2006 roku IDF zaaresztował na terenie Judei i Samarii 20-tu posłow i 8 ministrow palestynskich. Kazdy z nich mial na swym koncie dzialalnosc trrorystyczna i dostal wyrok po przeprowadzeniu postepowania sadowego. Czy ktoś wie czy oni zostali zwolnieni w tranzakcji Shalita?
zostali zwolnieni duzo wczesniej, jesli nie wszyscy, to wiekszosc, ale jak pamietam, to wszyscy... napewno nie w wymianie gilada...
|
|
|
|
ona jest jak ten mur wokol izraela ktorego gola glowa nie rozbijesz
(forumowicz melord o mnie)
|
|
|